Diskusia k článku Na Bratislavskom MTB maratóne opäť víťazne


"zle označená trať" je výhovorka. Pretekári pred ním a aj za ním (nepočítam Doubeka) sa na značenie nesťažovali. Osobne som značenie celej trate skontroloval v nedeľu pri odznačovaní a môžem zodpovedne povedať, že 90% trate bolo označené nadštandatne. Strhané fáborky boli len okolo Devína. Sestry Juhásové výborný výkon - gratulácia. S pozdravom Milan Schurger, riaditeľ pretekov
20.5.2013 13:00:00 z | milsu


Ahoj milsu, vzhladom na to ze nemam cas a ani chut sa rozculovat nad tvojim marketingovym pokusom v tvojom komentari, mozes si precitat forum na mtbiker.sk od tejto stranky <a href="http://forum.mtbiker.sk/maratony-xc/kaktus-bike-bratislavsky-mtb-maraton-25-5-2013-bratislava-t30407-135.html" target="_parent" onclick="return !window.open(this.href)">http://forum.mtbiker.sk/maratony-xc/kaktus-bike-bratislavsky-mtb-maraton-25-5-2013-bratislava-t30407-135.html</a> (ja viem, ze si ho uz cele cital ale aby to videli aj vsetci, ktori toto citaju). Potom sem prid a este raz napis, ze nikto iny nemal problemy so znacenim (regulovcikmi) na trati.
20.5.2013 13:00:00 z | Helmut


pre doplnenie precitajte si aspon prvych par odsekov tohoto clanku <a href="http://www.bikepoint.sk/spravy/reportaze/report-kaktus-bike-bratislavsky-mtb-maraton-2/" target="_parent" onclick="return !window.open(this.href)">http://www.bikepoint.sk/spravy/reportaze/report-kaktus-bike-bratislavsky-mtb-maraton-2/</a> . Prajem este prijemny den :)
20.5.2013 13:00:00 z | Helmut


Ahoj Helmut. Podľa kontroly prejazdov si išiel väčšinu trate na šiestom mieste a na ňom si aj skončil. Ľudia, ktorí skončili bezprostredne pred tebou a za tebou problém nemali. Problém bol na dlhej trati a nesúvisel priamo so značením. Čítal som pozorne celú diskusiu a aj reporty. Samozrejme predpokladám, že tak ako ja ani ty si nebral do úvahy v diskusii príspevky ľudí, ktorí sa pretekov nezúčastnili. Prajem veľa úspechov. S pozdravom Milan Schurger
20.5.2013 13:00:00 z | milsu


no na 6. mieste som siel len usek od stupania z devinu po zaver stupania pod kobylu. Mimo toho som vzdy siel bud 5., 8. alebo prave 4. co je pravda to som siel najkratsie ale v najrozhodujucejsej chvili, od salesu smerom do ciela. To nie je ale vobec podstatne. Opat ma zabilo to, ze ludia bezprostredne zamnou alebo predomnou nemali problemi so znacenim trate. Skus sa spytat Luba Ondrusa (4.) alebo Michala Straku (5.) co ti na to povedia. Lubo este na trati nadaval a Michal hned po dojazde. Michalove vyjadrenia ti potvrdi aj sam Tomas D., ktory vtedy pri nas stal.
20.5.2013 13:00:00 z | Helmut


Vyjadrenie Luba Ondruša na FB :) &quot;Ach Tomas Tomas Trat uplne super, vihovovala mi na 1000% , s tym znacenim to tam je komplikovane, lebo tam je milion vseliakich krizujucich cesticiek... Co sa tika regulovcika tomu by som vynu nedaval, ved predsa nieje v silach jedneho cloveka aby dokazal ustrazit kto okolo neho uz presiel a kolkokrat presiel (500ludi??) Aj vsetko ostatne bolo super, parkovanie, podium, ceny, tombola, jedlo....,!! Len jedna vec ma sere a to moc, ten ohrievac co som si chcel kupit cestou v bratislave stoji unas 50e a u vas 99eur Hadam som nezabudol na nieco.... Ale inak fajn&quot; Miša by som bral s rezervou :D :D S tým som sa bavil na FB :)
20.5.2013 13:00:00 z | dynatom


Ok Helmut. Nemá význam sa baviť v podobnom duchu. Hore spomínaná Andrea Juhásová napríklad problém nemala. Report z linku ktorý posielal písal Otepka z dlhej trate. Tam problémy boli. Vyjadrenie Luba Ondruša dávno mám. Maratóny jazdím a viem porovnávať. Zarazilo ma spájanie výkonu so značením. V našom športovom klube máme tiež pretekárov. Osobne dlhšie rozmýšľam či si nedať urobiť tréningový plán. Pri podobných hodnoteniach výkonov asi prišiel pán Karas o pár potenciálnych zákazníkov. Ešte raz ti prajem veľa úspechov. S pozdravom Milan Schurger
20.5.2013 13:00:00 z | milsu


Milan, je uplne scestne robit taketo dialekosiahle zavery z poslednych 3 riadkov v clanku,kde trener hodnoti vyslovene iba vykon svojho zverenca. Niekedy sa az divim,aka moze byt domyslavost niektorych ludi,ale asi zelanie je v tomto pripade otcom myslienky.
20.5.2013 13:00:00 z | PeterKmosko


Pridať komentár

* povinne vyplniť


Späť na článok Na Bratislavskom MTB maratóne opäť víťazne

Spolupracujeme

across
cst
dentons