Zimná príprava PROefektu

15.2.2014

Náhľad na zimnú prípravu 2013/2014 prostredníctvom fotiek a videa.

 

Zimná príprava PROefektu začala teambuildingovým kempom v Skalici. Vďaka Wellnes-Gym Skalica sme mali zaistené ubytovanie, stravovanie a najmä indoorove priestory na tréning. Tiež sme sa "pomotali" v Bielych Karpatoch.

 

 

 

Každý "PROefekťák" absolvoval prípravu v posilňovni. Spoločne sme chodili do Fitclubu Bezinka v bratislavskom Ružinove. Vďaka spinningovým bicyklom a posiľnovni sme mali výborné podmienky na všeobecnú silovú prípravu prekladanú špeciálnou silovou prípravou.

 

 

 

 

Pred Vianocami sme absolvovali kemp v Skalke pri Kremnici zameraný na všeobecnú aeróbnu vytrvalosť so špeciálnymi prvkami. Snehové podmienky boli vtedy ešte naklonené pre tréning na bežkách.

 

 

 

V závere zimnej prípravy sa zúčastnil tréner PROefektu a Tomáš Višňovský na reprezentačnom sústredení horských cyklistov na Štrbskom plese. Tomáš absolvoval sústredenie ako člen reprezentačného výberu a Juraj ako odborník na tréning a diagnostiku.

 

 

Zhrnutie vo videu od Gluuu.tv:

 

 

Kvalitná zimná príprava dáva predpoklad pre ďaľší výkonnostny rast a priebeh nasledujúcej sezóny. V tomto období nás čakajú diagnostické vyšetrenia a v marci jarný kemp na Mallorce.

 

PROefekt


Ohodnoťte tento článok!

finger down finger down


Späť na články     Zobraziť komentáre k článku (0)     Zdielať článok na Facebooku

Spolupracujeme

across
cst
dentons