Virtuálny tréningový systém s prvými narodeninami

5.9.2013

V lete oslávil nový web PROefektu ročné výročie a teraz k tomu dospel aj Virtuálny tréningový systém. K tomuto výročiu sme spravili medzi zverencami PROefektu dotazník o spokojnosti, a výsledky si môžete pozrieť v tomto článku.

 

Virtuálny tréningový systém (VTS) sme spustili 4.9.2012. Odvtedy je tréning zverencov riešený cez neho. Tiež sa v ňom nachádzajú výsledky športovej diagnostiky a mnoho ďalšieho.. V priebehu tohto roku sme dorábali množstvo vylepšení, ktoré nás v priebehu používania VTS napadli.

 

Významným doplnkom, ktorým sme obohatili VTS je porovnávanie výsledkov diagnostík medzi zverencami PROefektu. Každý, kto má záujem, a je ochotný zverejniť svoje výsledky diagnostiky, si môže prezrieť výsledky ostatných zverencov. V prehľadnej tabulke si môže zoradiť výkony ostatných zverencov podľa viacerých kritérií a môže ho to motivovať do ďalšieho tréningu. 

 

Samozrejmosťou sú vylepšenia prehľadnosti tréningových plánov a vylepšovanie rozhrania pre trénera a následné skvalitňovanie trénerského vedenia a kontaktu zverenec - tréner.

 

Vo vylepšovaní VTS chceme pokračovať aj na ďalej. Práve preto sme vytvorili dotazník pre zverencov PROefektu, v ktorom môžu reagovať na spokojnosť s rôznymi časťami VTS a dávať návrhy k ďaľším inováciam.

 

Grafy s výsledkami na stiahnutie TU

 

Helmut Posch

Webmaster a administrátor Virtuálneho tréningového systému PROefektu

 


Ohodnoťte tento článok!

finger down finger down


Späť na články     Zobraziť komentáre k článku (0)     Zdielať článok na Facebooku

Spolupracujeme

across
cst
dentons