Virtuálny tréningový systém PROefektu

27.7.2012 |

Spolu s tvorbou novej webovej stránky sa PROefekt rozhodol zainvestovať do vývoja svojho vlastného virtuálneho tréningového centra.

 

Virtuálny tréningový systém bude slúžiť na trénerské vedenie klientov PROefektu. Každý z nich bude prostredníctvom virtuálneho tréningového systému dostávať tréningové plány. S odporúčaním trénera si v ňom bude môcť tvoriť vlastný pretekový program, nájde tam všetky výsledky športovej diagnostiky, ktoré budú na stiahnutie. Taktiež môže sledovať svoje platby za trénerské služby, no najmä bude môcť využívať rýchlu a bezpečnú komunikáciu s trénerom prostrednictvom internej pošty. V systéme bude možné zapisovať svoje pocity z každého tréningu a preteku. Jednou z pridaných hodnôt systému bude ohodnotenie subjektívnej únavy zverenca podľa nami vytvoreného dotazníku, čo zabezpečí trénerovi nastaviť nasledujúci plán podľa jeho aktuálneho stavu. Virtuálne tréningove centrum PROefektu tak zjednoduší prácu trénera, zlepší prehladnosť pre klientov, zvýší komunikáciu medzi nimi a vďaka tomu sa výrazne zvýši kvalita trénerského vedenia.

 

Virtuálny tréningový systém PROefektu bude prvým takýmto systémom na Slovensku. Inšpirovali sme sa systémami zo zahraničia, kde je tréningové vedenie takýmto spôsobom veľmi účinné. Systém by sme mali spustiť v priebehu augusta 2012. 

 

Viac informácií sa môžete dozvedieť na adrese programator@proefekt.sk.

 

Tešíme sa na spoluprácu!


Ohodnoťte tento článok!

finger down finger down


Späť na články     Zobraziť komentáre k článku (0)     Zdielať článok na Facebooku

Spolupracujeme

across
cst
dentons