Ročné výročie spustenia nového webu PROefektu

29.7.2013

 

24. júla 2013 PROefekt zaznamenal ročné výročie spustenia nového webu. Obhliadnime sa ako novej webovej stránke PROefektu za rok darí.

 

Nový web sme spustili v strede sezóny roku 2012 a mal hlavne prezenčný charakter. Webová stránka sa pravidelne menila. Pribúdali referencie, ponuka tréningových programov a športovej diagnostiky. Súčasťou stránky sa stala aj časť, v ktorej sú informácie o jazdcoch PROefekt tímu. Na webovú stránku PROefektu sme začali pravidelne pridávať články o úspechoch PROefekt tímu (minulý rok ešte Greenbike Realiz team), udalostiach vo svetovej a slovenskej cyklistike a hlavne články na odbornú tématiku. Súčasťou nového webu bolo založenie stránky na Facebooku a následné publikovanie noviniek aj pomocou najznámejšej sociálnej siete. Neskôr v septembri sme k nemu pripojili aj Virtuálny tréningový systém (VTS), v ktorom zverenci každodenne nájdu svoj tréningový plán a mnoho ďalšieho.

 

Za našu snahu, podávať Vám čo najčerstvejšie informácie z diania v PROefekt tíme alebo aj svetovej a slovenskej cyklistike, ste sa nám odvďačili pravidelnou návštevnosťou. V roku 2013 sa mesačná návštevnosť pohybuje medzi 4000 až 5000 návštevami. V minulom roku to bolo okolo 1500 návštev mesačne.

 

 

Priebeh zmeny počtu návštev na webe PROefektu

Obrázok v plnom rozlíšení na stiahnutie nájdete TU

 

 

Veľmi dôležitý údaj je aj priemerné trvanie návštevy a percento nových návštev. Priemerný návštevník webu strávi na stránke 6 minút a 49 sekúnd. Znamená to, že naša ponuka a články sa návštevníkom páčia a trávia na nich nadpriemerne dlhý čas. Preto sa aj radi na náš web vracajú a za celý rok sme mali takmer 75% návštevníkov, ktorí už na našej webovej stránke predtým boli.

 

Návštevnici portálu PROefekt, sú z 89,39% zo Slovenska a z 5,35% z Českej republiky. Ostatní sú z iných krajín. Na Slovensku sa zaujímajú o webovú stránku hlavne Bratislavčania, následujú ich Žilinčania a Košičania.

 

Na stránku PROefektu prichádzajú návštevníci prevažne z odkazov na iných webových stránkach cyklistickej tématiky. Vďaka skvalitneniu postavenia našej webovej stránky na internete, sa neustále zvyšuje pomer návštevníkov, ktorí prídu z vyhľadávačov (hlavne Google). No najmä sa zvyšuje priama návštevnosť so zadaním riadneho názvu webu.

 

Tabuľka zdrojov návštevníkov za uplynulý rok

Obrázok v plnom rozlíšení na stiahnutie nájdete TU

 

 

Ďakujeme za dôveru a dúfame, že aj naďalej si udržíme vašu priazeň. V septembri bude ročné výročie Virtuálneho tréningového systému, ktorý je dôležitou súčasťou PROefektu a preto vám prinesieme ešte podrobnejšie informácie o jeho vývoji.

 

Helmut Posch

Webmaster a administrátor Virtuálneho tréningového systému PROefektu

 

 


Ohodnoťte tento článok!

finger down finger down


Späť na články     Zobraziť komentáre k článku (0)     Zdielať článok na Facebooku

Spolupracujeme

across
cst
dentons