PREDSTAVENIE UCI MTB CYKLISTICKÉHO TÍMU „PROefekt Across CST team“

27.1.2022 | priemerne hodnoteniepriemerne hodnoteniepriemerne hodnotenie

 

   

Po úspešnej dekáde spojenej s viacerými titulmi majstrov Slovenska a viacnásobným umiestnením v top 20-tke na majstrovstvách sveta a majstrovstvách Európy zakladá PROefekt s podporou partnerov prvý kontinentálny MTB tím na Slovensku pod názvom PROefekt Across CST team.

„Som veľmi rád, že tím dosiahol túto métu. Na Slovensku je to prvý horský kontinentálny tím. Vnímam to ako vyvrcholenie desaťročného úsilia. V PROefekte sa nám vyformoval elitný tím, ktorý už dlhšie dosahuje kvalitné výsledky nielen v horskej  ale aj cestnej cyklistike, dokonca aj v ďalších športoch, ako napríklad v skialpinizme, behu či duatlone. Chlapci sú výborná partia a teší ma, že si rozumejú aj po ľudskej stránke, či už na tréningových kempoch, ale aj v pretekoch, hovorí Juraj Karas, zakladateľ PROefekt Across CST team.

„Vývoj na svetovej cyklistickej scéne ukazuje, že všestrannosť a kombinovanie viacerých disciplín prispieva k výnimočným výkonom a dominancii. V našom tíme tento smer dlhodobo podporujeme a v kontinentálnom tíme ju mienime ešte viac rozvíjať. Preto u nás majú priestor MTB aj cestní cyklisti, ktorí tak môžu spoločne kombinovať obe disciplíny, dodáva Karas.

Od vzniku PROefektu v roku 2012 bolo hlavným cieľom poskytnúť ľudom všetkých výkonnostných a vekových kategórii systematický a efektívny tréning pod vedením Juraja Karasa.

 

Ciele prvého kontinetnálneho MTB tímu na Slovensku nie sú malé:

 

-  s pomocou Slovenského cyklistického zväzu vyjazdiť miestenku a dostať nášho jazdca na letné olympijské hry 2024 v Paríži

-  štartovať na najvýznamnejšom slovenskom cyklistickom podujatí Okolo Slovenska

 

„Verím, že sa nám podarí splniť ciele, ktoré sme si pri zakladaní tímu dali. Vytvárame podmienky, v ktorých sa v budúcnosti môžu ukázať aj ďalšie talenty, dodáva Karas.

 

Náš tím

 

                        

                       

 

 

Táto myšlienka by sa nedala zrealizovať bez pomoci našich partnerov:

 

Za podporu ďalej ďakujeme:

 

            

 

Nové dresy pre sezónu 2022:

 

         

Oficiálne predstavenie tímu prebehlo v dňoch 18.1. až 20.1. v Salamandra resort, ktorý nám poskytuje výborné zázemie pre tréningové kempy, teambuildingy a formálne stretnutia. Stretlo sa tu všetkých 10 jazdcov a aj členovia realizačného tímu.

 

Video z predstavenia PROefekt Across CST teamu:

 

 

Teambuilding pred sezónou 2022:

 

 

Rozhovor pre Bánovskú televíziu:

 

Sledujte nás na:

https://proefekt.sk/

https://www.facebook.com/PROefekt

https://www.instagram.com/proefektteam/

https://www.youtube.com/channel/UCyEyv2ws6AVnBh-di_Ca7lg

 

 

V prípade otázok kontaktujte:

Mgr. Juraj Karas, PhD.

+421902210966

karas@proefekt.sk


Ohodnoťte tento článok!

finger down finger down


Späť na články     Zobraziť komentáre k článku (2)     Zdielať článok na Facebooku

Spolupracujeme

across
cst
dentons