Peškov návrat po zranení do 4X Pro Tour

6.8.2013

 

Marek Peško, zverenec PROefektu, sa po zranení prvý krát vrátil na preteky. Zúčastnil sa na pretekoch série 4X Pro Tour v Jablonci nad Nisou, ktoré sa volali JBC 4X Revelations. Viac o pretekoch nám povedal Marek:

 

"Po dlhej dobe som sa konečne zúčastnil na 4X Pro Tour. Tentokrát s názvom JBC 4X Revelations v Jablonci nad Nisou. Napriek narazenému hrudníku, som sa rozhodol ísť. Skvelý areál s najlepšiou  4X traťou akú som kedy jazdil. Korene, skaly, veľké skoky, wallride. Skrátka všetko na zhruba 48 sekundách trate. "

 


 

Marek Peško (vľavo s číslom 12) prvý krát po zranení na štartovej rampe na JBC 4X Revelations.

 

"Zo 75 štartujúcich som po 12.mieste v kvalifikácii, nastúpil do preteku, avšak nevyšlo to a po školáckej chybe v osemfinále, som nakoniec skončil na 18.mieste. Stratil som správny drive, ale cesta späť je vždy náročná. Budúci týždeň ma čaká finále Euro 4X Series vo Švajčiarsku."

 

Marek Peško na "klopenke" na pretekoch JBC 4X Revelations.

 

Víťazom pretekov sa stal Tomáš Slavík(RSP Mountainbike Team) a tímový "double" zaistil švéd Felix Beckeman. Na treťom mieste sa umiestnil Joost Wichman (Rose Vaujany). V kategórii žien zvíťazila jeho tímová kolegyňa Katy Curd.

 

Pódium mužskej kategórie

 

Kompletné výsledky nájdete TU

 

PROefekt


Ohodnoťte tento článok!

finger down finger down


Späť na články     Zobraziť komentáre k článku (0)     Zdielať článok na Facebooku

Spolupracujeme

across
cst
dentons