Jarné sústredenie v Chorvátsku

10.4.2013

 

Časť PROefekt teamu sa zúčastnila na sústredení v Chorvátsku v Baške vode. Cieľom bolo najazdiť ďalšie kvalitné kilometre, kým na Slovensku bolo nepriaznivé, zimné počasie.

 

Patrik Spanyo o sústredení hovorí takto:


Sústredenie v Chorvátsku hodnotím veľmi pozitívne. Boli sme tam výborný kolektív a počasie nám celkom prialo, takže podmienky na tréning boli ideálne.
S tréningami pod vedením nášho trénera Juraja som bol veľmi spokojný. Na sústredení som mal zadaný individuálny tréningový plán, ktorý mi výborne sedel. Podľa priebehu sústredenia a zmien mojich pocitov po každom tréningu sme po konzultácií ďalší tréning prispôsobovali. To je veľmi dôležité aby sa z tréningu dostavil čo najlepší efekt. Z kvalitných tréningov a získaných skúseností budem počas sezóny určite ťažiť.

 

Ivan Haas po sústredení napísal:


Ahoj trenerko, chcem sa ti poďakovať za to akým spôsobom si mi pripravil tréningy na sustredení v Chorvátsku. Ani po jednom tréningu som sa necítil unavený, alebo zničený a to ani psychicky, ani fyzicky. Okrem toho ma tréningy bavili.


Helmut Posch hodnotí sústredenie:


Po dlhšej, minuloročnej tréningovej pauze a dlhej zime, som sa tešil na sústredenie. Vďaka Jurajovi som nenaletel premotivovaný na prvý tréning ale s rozumom radšej trénoval všetko poctivo. Nemusel som na bicykli sedieť 8 hodín denne a pritom som kvalitne odtrénoval. Po tréningu som nebol nikdy veľmi unavený vďaka jeho ideálnej skladbe. Opäť som si uvedomil svoje chyby z predchádzajúcich sústredení a teraz už viem ako na to. Po príchode som nepotreboval dlho regenerovať aby som mohol opäť naplno trénovať a ďalej sa zlepšovať.


Andrej Grujbár sa vyjadril o sústredení:


Na oboch sústredeniach má nie len Elite a Hobby kategória, ale hlavne mládež od kadetov po U-23 konečne bezodný zdroj informácií potrebný pre najefektívnejšie nastavenie tréningu. Vďaka bezchybnému tréningu, dobre stmelenej partii, v kombinácii s dobrým počasím mi tréningové kempy veľmi dobre prospeli.Jarné sústredenie v Chorvátsku hodnotím veľmi pozitívne.

 

Fotogaléria

 

Športová diagnostika Tomáša Hausera a Ivana Haasa pred hotelom

 

Mgr. Juraj Karas, PhD. odoberá kapilárnu krv Ivanovi Haasovi

 

Kontrola zaznamenávaných údajov

 

Kontrola priebehu diagnostiky

 

Mgr. Juraj Karas, PhD. odoberá kapilárnu krv Tomášovi Hauserovi

 

Tréner PROefektu Mgr. Juraj Karas, PhD. pri mori

 

Patrik Spanyo na tréningu

 

Fotenie pri mori cez voľný deň

 

Fotenie pri mori cez voľný deň

 

Fotenie pri mori cez voľný deň

 

Tréner PROefektu Mgr. Juraj Karas, PhD. sa pripravuje na fotenie so zverencami 

 

Juraj so svojim zverencom Igorom Ďuriškom

 

PROefekt


Ohodnoťte tento článok!

finger down finger down


Späť na články     Zobraziť komentáre k článku (0)     Zdielať článok na Facebooku

Spolupracujeme

across
cst
dentons