Zisk UCI bodov v zahraničí plus ďalšie víťazstvá a pódiové umiestnenia na domácej scéne

3.9.2016 | priemerne hodnoteniepriemerne hodnoteniepriemerne hodnotenie

UCI XCO C2 Izgubljena Ovca, 27. 8. 2016, Chorvátsko


V reprezentačnom drese sa predstavili traja zástupcovia PROefekt Ghost teamu – Tomáš Višňovský, Tomáš Salák a Filip Sklenárik.  Preteky boli poznačené pádom, ale i technickými problémami. Tomáš Višňovský skončil 13. a Tomáš Salák 18.

 

Tomáš Salák v nájazde do techniky. Oranžový Ghost Lector LC7 je skrátka neprehliadnuteľný...

 

Kompletná zostava PROefekt Ghost teamu – Tomáš Salák, Tomáš Višňovský a Filip Sklenárik.


UCI XCO C2 Ottenschlag im Muhlkreis, 28. 8. 2016, Rakúsko


Na štart sa znovu postavili obaja Tomášovia s Filipom. Chalani vybojovali lepšie umiestnenia ako v Chorvátsku a Tomáš Višňovský si za piate miesto pripísal 10 UCI bodov. Filip Sklenárik s Tomášom Salákom obsadili 12. a 14. miesto.

 

Tomáš Višňovský v akcií na trati.

 

Tomáš Višňovský na pódiu počas vyhlasovania výsledkov.


Novodubnický MTB maratón, 27. 8. 2016


Na najstaršom maratóne na Slovensku štartoval z PROefekt Ghost teamu Vladimír Hojdík. Pretekal na 42-kilometrovej trati napokon finišoval na druhom mieste. Trasu s dĺžkou 73km absolvoval Andrej Raček a vybojoval si tretie miesto v kategórií 35-49 rokov.

 

Vlado Hojdík skončil na 42-ke na druhej priečke.

 

Martinský cyklomaratón Po stopách SNP, 28. 8. 2016


V Martine sa konal cestný cyklomaratón s názvom Po stopách SNP. PROefekt Ghost team mal na štarte dvoch pretekárov – boli nimi Juraj Karas a Adam Szász. Na 100km trati finišovali v špurte menšej skupinky obaja v TOP 10. Juraj skončil siedmy, Adam bol celkovo deviaty. Juraj zároveň obsadil druhé miesto v kategórií 30-39 rokov, Adam bol v kat. 20-29r šiesty.


XC Cross Country Skalica, 27. 8. 2016


Na cross country v Skalici pricestoval z PROefekt Ghost teamu Juraj Karas. Na technickom okruhu sa stal víťazom v kategórií 30-39 rokov a v absolútnom poradí skončil tesne druhý. V juniorskej kategórií si preteky podmanili Samo Mikolajčík, Patrik Chromiak a Mišo Lovecký, ktorí v takomto poradí prišli do cieľa a obsadili kompletné pódium.

 

Juniori ovládli cross country v Skalici.


SP v cestnej cyklistike – kritérium, Rajecké Teplice, 27. 8. 2016


Na „kriťáku“ v Rajeckých Tepliciach sa predstavili všetky kategórie. Medzi kadetkami si vybojovala druhé miesto Zuzana Solgajová z PROefekt team - DYNAMAX Nitra, na pódium sa dostala aj Hanka Horváthová na tretej priečke. V kategórií starších žiakov sa do TOP10 dostal Florián Papcun. Kadet Marek Bugár si tiež vyjazdil miesto v elitnej desiatke.

 


Hanka Horváthová finišovala tretia.


MSR v časovke družstiev, Teplička nad Váhom, 28. 8. 2016


V kategórií starších žiakov sa na štart postavil tím v zložení Tomáš Piga, Matej Piga, Tomáš Opet a Florián Papcun. Táto štvorica sa napokon umiestnila na 3. mieste a vybojovala bronzovú medailu.

 

Starší žiaci PROefektu na pódiu.


MSR Východoslovenského kraja, Prešov, 1. 9. 2016
V Prešove sa konali cestné preteky, ktoré boli Majstrovstvami Východného Slovenska. V kategórií do 29 rokov sa stal víťazom Adam Szász z PROefekt Ghost teamu. Juraj Karas obsadil v kat. 30-39r veľmi tesné druhé miesto.

 

Adam Szász na najvyššom stupienku v drese pre víťaza. Druhý skončil David Sakmár, ktorý od budúcej sezóny posilní náš team.

 

Juraj Karas skončil druhý po tesnom špurte.


Nasledujúci víkend sú na programe MTB maratóny v Slovenskom Raji a v Pružine. Na oboch pretekoch budeme mať zastúpenie. V Starom Smokovci odštartuje kopcovitý cestný pretek Tatry Tour. Predstavíme sa aj na „mestskom XCO“ v Ružomberku – na podujatí s názvom Ružomberské Schody, kde organizátori pripravili pre najlepších veľmi zaujímavé prize money.

 

PROefekt

 


Ohodnoťte tento článok!

finger down finger down


Späť na články     Zobraziť komentáre k článku (0)     Zdielať článok na Facebooku

Spolupracujeme

across
cst
dentons