Štefan Sanetrik víťazom časovky na etapových pretekoch v Nitre

2.7.2013

Cez víkend 29.-30.6.2013 sa konali medzinárodné mládežnícke etapové preteky v Nitre, pod názvom Regiónom Nitrianskeho kraja. Preteky sa skladali z troch etáp, časovky do vrchu, časovky jednotlivcov a kritéria.

 

V prvej etape, časovke do vrchu,  obsadil pretekár PROefektu Adam Szász 6. miesto z 26 pretekárov so stratou iba 6 sekúnd na prvého pretekára.

 

V druhej etape, časovke jednotlivcov, PROefekt vkladal nádeje do svojho pretekára Štefana Sanetrika, ktorý svojim somatotypom mal zálusk na dobré umiestnenie. Štefan Sanetrik predpoklady potvrdil a v dramatickom a tesnom závere zvíťazil. Štefan opísal svoje pocity takto: 

 

"Časovka sa mi išla celkom dobre aj napriek tomu že som príprave na časovku začal venovať len nedávno. Svedči to o tom, že trening je nastavený dobre a mohlo by sa mi podariť na MSR umiestniť celkom dobre."

 

Pódium po 2.etape

 

Tretia etapa bolo kritérium v meste Vráble. V tejto etape sa pretekári PROefektu výraznejšie nepresadili a Štefan Sanetrik obsadil 16. miesto z 33 pretekárov.

 

V celkovom poradí pretekov sa Štefan Sanetrik umiestnil na 7. mieste, Adam Szász na 11. mieste a Milan Kováč na  15. mieste z 33 pretekárov. 

 

Kompletné výsledky nájdete TU

 

PROefekt


Ohodnoťte tento článok!

finger down finger down


Späť na články     Zobraziť komentáre k článku (0)     Zdielať článok na Facebooku

Spolupracujeme

across
cst
dentons