PROefekt s ďalšími pódiovými úspechmi doma aj v zahraničí

29.9.2016 | priemerne hodnoteniepriemerne hodnoteniepriemerne hodnotenie

Mercedes Benz Bike Cup, Mikulov, 24. 9. 2016

Pretekári PROefekt Ghost teamu sa zúčastnili na prestížnom preteku v českom Mikulove. Na štarte sa objavili okrem iných aj bratia Fojtíkovci a dokonca olympionik Jan Škarnitzl. V silnej konkurencií zajazdil výborne Tomáš Višňovský, ktorý obsadil celkové tretie miesto. V tímovej súťaži boli naši pretekári taktiež úspešní. Tomáš bol členom víťazného tímu s Fojtíkom a Škarnitzlom. Na treťom mieste medzi tímami sa vo farbách EDOO.cz umiestnili Robo Schwarzkopf, Miloš Sopko a Peter Mihalčin. Link na reportáž z pretekov, ktorá sa objavila v hlavnom vysielacom čase TV Nova tu: https://www.facebook.com/bikecupcz/videos/521042861428803/

 

Tomáš Višňovský v elitnej spoločnosti na bedni.

 

Vyhlásenie tímovej súťaže a 4 pretekári PROefektu na pódiu.

 

Ružinovská cykločasovka, Bratislava, 24. 9. 2016

Tradičná časovka v uliciach Bratislavy prilákala aj tento rok množstvo našich pretekárov. V kategórií juniorov zvíťazil Patrik Chromiak pred Mišom VávromMišom Loveckým. Druhé miesta si vo svojich kategóriách vybojovali aj Ľuboš Oravec, Peter Ďuriač a David Žigo.

 

Juniori v Ružinove nedali nikomu šancu.

 

Ľuboš Oravec na ceste za druhým miestom.

 

Mišo Lovecký v plnom pretekovom nasadení.

 

Peťo Duriač si vybojoval striebornú pozíciu.

 

Vynikajúco zakončil v Ružinove sezónu hlavne Ľubo Oravec – nielen sa objavil na pódiu, ale úspešný rok zavŕšil triumfom v celkovom poradí MERIDA ROAD CUPu v kat. Masters B. Ľuboš bol pred pár rokmi vrcholový vzpierač, a práve pod vedením PROefektu sa z neho stal cyklista. Ako sa na to s odstupom času Ľuboš pozerá?

„Na prvú diagnostiku k Jurajovi do PROefektu som ešte prišiel ako aktívny vzpierač, ale už z úmyslom sa vážnejšie venovať cyklistike. Moje prvé výsledky boli dosť biedne a k tomu som ešte zahlásil Jurajovi že chcem byť majster sveta v časovke Masters. Juraj sa najskôr pousmial, potom zamyslel a nakoniec  odpovedal: „Dobre! Tak ho teda s teba spravíme!“  A začali sme spolupracovať a spoznávať  jeden druhého. Postupne sme začali  ladiť tréningy podľa môjho pracovného vyťaženia  a mojej aktuálnej kondície. Tá postupom času začala stúpať k spokojnosti nás oboch. Avšak musím priznať, že som mával tendenciu si v tréningoch pridávať, čo ale Juraj dokázal odhaliť a skrotiť ma, a následne  dostať znova do normálu J Teraz už dôsledne dodržiavam svoj tréningový plán pretože Jurajovi plne dôverujem! Dôležité je, že viem čo chcem a Juraj vie ako to dosiahnem .
Výsledkom je aj 1. miesto v MRC v kat. Masters B pre rok 2016.“

 

Cyklokarpaty, Wierchomla, 24. 9. 2016

Cyklista PROefektu Tomáš Burcák sa predstavil v poľskom meste Warchomla na pretekoch MTB série Cyklokarpaty. Tomáš podal výborný výkon a vybojoval si miesto na bedni, keď preťal cieľovú pásku na 3. mieste.

 

Tomáš na treťom stupienku.

 

Ďalší víkend je na programe ukončenie Českého pohára na ceste v Prahe, kde sa predstaví Juraj Karas, čo bude pravdepodobne definitívne ukončenie cestárskej sezóny. Pozornosť našich pretekárov sa tým pádom upriami na cyklokros, ktorý bude mať tento víkend ešte pauzu, ale následne sa už naplno začne Slovenský pohár.

 

PROefekt


Ohodnoťte tento článok!

finger down finger down


Späť na články     Zobraziť komentáre k článku (0)     Zdielať článok na Facebooku

Spolupracujeme

across
cst
dentons